HTML

Rikkancs blog

Ami a Rikkancs kereskedelmi lapokba nem fér bele helyszűke miatt az itt meglesz. Háttérsztorik a városainkból, a hirdetések háttere, olvasóink sztorijai,palóc dolgok, vélemények, fotók palóciából.

Friss topikok

Linkblog

Vélemény !!! a világ furcsa dolgairól. VÉLEMÉNY !!

2011.07.22. 09:47 Rikkancs_Drucking

 Véleményt irok mert erre a sajtószabadság jogot ad. Sok ember vallja ezt Pásztó környékén . Felvették szegény embertársaink a frankhitelt.  Ők ugyan forintot kértek a banktól, mert az eladó is forintot kért, de valami furcsa pénzügyi rafkóból a pénzintézet frankalapunak minősitette -tudtukkal a kőlcsönt. Persze hogy elfogadták szegény hitelfelvevők a feltételt, kellett a forint. Mondom forint.   Kérdem én , ha a banknak nincs pénze hogy kölcsönadjon forintot, és ezért Frankot kér kölcsonbe, miért a adósokat sújtja?  A bank  a szakember ő ért hozzá hogy milyen forrásból kerit pénzt.  Semilyen felelőssége nics a hitelfelvevőnek, ezt minden ember igy véleményezi itthon.  A pénzintézetek felelőssége az ő rossz hitelfelvétei akciójuk.  Ugy beszélik országosan megtámadják biróságon a bankokat. Gyözzön az igazság.!                                                - Károsult-

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rikkancspaszto.blog.hu/api/trackback/id/tr313088423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kecas 2011.09.22. 14:58:13

Mással is fordult már elő ? A Pásztói Onlaine-ra tájékoztatásul közölni kivántam tegnap, hogy a Szojka Ferenc stadion bejáratánál kiképzett azon emelvény, ami hirdeti a sportpálya nevét még távolról sem láttam gyászlobogót márpedig az eü-i szakközépiskolától be lehet látni. Távol álljon tőlem valótlan állítsak, mert lehet, hogy az öltöző felöli oldalon van - a vadaknak -, de a főbejáratnál nincs. Ha valaki ismeri a neve által, mint olmpiai sportoló- és válogatott focista akkor méltán megérdemelné .Dehát az Ő neve és érdeme hol ér fel pl egy Gáspár Győzőével !

kecas 2011.09.22. 15:01:34

Előző. A lényeget elfelejtettem közölni. Hasonló cikket írtam le és a pásztói onlaine nem közölte le.Máskor is előfordult. Ha magánkézbe van-akkor közöm nincs hozzá, de ha nem jó lenne,ha észbe kapna vagy ha nem ismerné az illetőt, akkor a könyvtárba kikeresheti a hirességek könyvébe, már ha egyáltalán el tud igazodni az ilyen dolgok között.
süti beállítások módosítása