HTML

Rikkancs blog

Ami a Rikkancs kereskedelmi lapokba nem fér bele helyszűke miatt az itt meglesz. Háttérsztorik a városainkból, a hirdetések háttere, olvasóink sztorijai,palóc dolgok, vélemények, fotók palóciából.

Friss topikok

Linkblog

Uborkaszezon Pásztón

2011.07.06. 21:42 Rikkancs_Drucking

Szörnyen jó a nyár a lustulás, de aki dolgozni akar az megőrül mert nincs partnere. Mindenki nyaral. Figyeljünk fel egy remek grafikákat készitő pásztói lányra, ime itt egy alkotása. Lenyűgöz a kép mélysége nagyon mélyenszánt a világa Tóth Heninek. Valaki felkarolhatná aki tudja mit kell tenni egy művészpalántával.

 

 

 

Még mindig nagyon mély a válság itt nálunk az eldugott palóc régióban. Nincs munka, de nincs megrendelés sem, fiatalok százai vándorolnak nyugatra és még nyugatabbra. Be kellene lendülnie a vállalkozói ötleteknek mert nagy baj lesz.

A kereskedelem is pang. Emiatt egyik ágazatunk a Rikkancs is ennek a vetületét adja , tehát pang. De türelemmel nyugodtan és normáláron kiszolgáljuk partnereinket. Kettő szinben nyomjuk ujságunkat. Ez tökéletesen lehetőséget ad a fotok megjelenitésére és a kiemelt szövegek más szinben való emelésére. Nagyszerű japán géppel dolgozunk Hamada,amely alkalmas többszines nyomásra is de ezt az olcsóság tartása miatt elfelejtjük. A Rikkancsunk már húsz éves. És már Pásztóé. Letett az asztalra. Nekünk nem kell igérgetni, felelőtlen árakkal dolgozni, csak tenni kell a dolgunkat. Szerényen de becsületesen. Hajrá Riki, husz éves vagy, megbecsüljük az ujszülötteket, de kár hogy velük nem lehet focizni. Nem érik fel a labdát.

Ugyhogy mi az élettel focizunk, és várjuk hogy ez az egyébként sokkal ügyesebb kormányunk tud lenditenio a gazdaságon.     Mich.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rikkancspaszto.blog.hu/api/trackback/id/tr793045502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása