HTML

Rikkancs blog

Ami a Rikkancs kereskedelmi lapokba nem fér bele helyszűke miatt az itt meglesz. Háttérsztorik a városainkból, a hirdetések háttere, olvasóink sztorijai,palóc dolgok, vélemények, fotók palóciából.

Friss topikok

Linkblog

Én igy látom és kész...

2011.02.12. 18:40 Rikkancs_Drucking


Munkanélküliség

 Nem bábáskodó segítséget

kell várni az államtól vagy a várostól, hanem mindenkinek saját magának kell olyan szakmát tanulni, ami később eladható, és saját magának kell munkahelyet keresnie. Három hónapnál több munkakeresési támogatást nem adnék. Az állam is  igy fog tenni. Helyes.

 

Egységes 16%-os SZJA!

Kellett! szükség van rá, hiszen így a vállalkozások talán nem mennek Ciprusra adózni, és megéri fejleszteniük, hiszen nem vonja el az állam a pénzük jó részét.

A kispénzű emberek eddig nem fizettek adót, nekik biztosan kellemetlen a 16% adó, de hát a közteherviselésből mindenkinek ki kell vennie a részét. Másrészt egyszerű az adót kiszámolni.

Jónak tartom!

 

Nyugdíj:

Az államhoz visszakerült a magánpénztári vagyon. Jobb kezekben van ott.

A magánpénztárakban én nem bízom, óriási összegeket vettek ki saját fizetéseikre, prémiumokra, lesz még meglepetés amikor majd el kell a pénzzel számolniuk.

Egyébként ez is egy világra szóló csalás volt az MSZP csalások között, hogy milliárd

hegyeket gyűjtöttek a magánpénztárak, miközben az állam szenvedett a nyugdíjteher súlya alatt.

 

Félteni kell a nyugdíjunkat?

Nem kell! A kicsi nyugdíjak még emelkedni is fognak. 250000 Ft felett maximalizálni kell a nyugdíjakat, törvényt kell rá találn!!

Az nem lehet, hogy az amúgy is gazdag, szuper gazdag öregemberek több százezer Ft nyugdíjat vegyenek fel akkor, amikor a nyugdíjaikat kitermelő kisemberek ma még 70000 Ft-ot sem keresnek. Legyen önmérsékletük a gazdag öregeknek, melyek sajnos régi öreg pártnyugdíjasok, stb.  sokasága. Én megszüntetném eme igazságtalanságot.

 

Európa ránk förmedt?

Dehogyis! Az UNIO balliberális szárnyának legelvetemültebb prominensei, a magyar MSZP megbízásából támadják a magyar kormányt azon célból, hogy gyengítse azt.

A fiatal magyar kormány megpróbál kitörni a bankárkaszt, és a neoliberálisok nemzetietlen kényszeruralma alól, és ez nem tetszik az ellenérdekelt EU-s pénzembereknek.

Európa soha nem segítette ki  országunkat, mindig bűnös népnek tartott minket,  így hát álljon le az EU,  Ne dirigáljon, van saját, erősen felhatalmazott kormányunk.

 

Figyelni kell az MSZP-re?

Most nem! 8 évük volt. Mire fel  támadtak  jó ötleteik most!Honnan? Hihető ez?

Dehogy.

Sajnos loptak, csaltak, és nem értettek a gazdasághoz. Eszük sem volt arra, hogy ilyen jó gazdasági ötletük legyen mint a mostani kormánynak. Tehát őket nem kell figyelni !!

                                                                                            M. László

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rikkancspaszto.blog.hu/api/trackback/id/tr892656439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kecas 2011.11.29. 17:15:23

Lacikám ! Ezek oszt Q-vára értenek hozzá. Jó erőt és egészséget a további 2,5 évhez.
süti beállítások módosítása