HTML

Rikkancs blog

Ami a Rikkancs kereskedelmi lapokba nem fér bele helyszűke miatt az itt meglesz. Háttérsztorik a városainkból, a hirdetések háttere, olvasóink sztorijai,palóc dolgok, vélemények, fotók palóciából.

Friss topikok

Linkblog

KIK a Hitelminősítők ..??

2011.11.30. 09:16 Rikkancs_Drucking

Ha kimegyünk Pásztón ugy hétköznap 14 órakkor a főutcára, meglepő dolgot tapasztalunk. Az utca csendes, alig látni embert.

Pedig pár éve nyüzsgött a főutca még este 6-kor is. Most alig akad vevő . Szépen süt a nap, (ritkaság ez ) kiállnak az ajtó elé a bolttulajdonosok,( nem alkalmazottak) mert azok is egyre kevesebben vannak- és elbeszélgetnek egymással. Hát igen, nagyon meggondolja a hétköznapi ember hogy mit vegyen, mikor vegye.

Az ujságok már 2 éve ijesztgetnek minket hogy jön a válság, pesze hogy mindenki behuzta a féket. Még akkor is ha lenne tartaléka. Ám sok embernek nincs tartaléka. Igy kihalt a főutca, a legrosszabb kereskedők meg már béka feneke alá küldik az áraikat. a rossz kalkulátor szolgáltatók is ezt teszik. Igy aztán szépen meghalnak ők is.

Szépen tönkremehet magyarország azért , mert nem akarjuk elfogadni az európai pénzemberek diktátumát.Én sem akarom!!

Mi is az ? Hát ne tudják meg. A  Eukaszt, az IMF  iszonyuan megsanyargattatná( megszoritó intézkedés kikényszeritése) a népet, magukat pedig már belefullasztanák a vagyonba. Aztán mivel nekünk magyaroknak volt jobb ötletünk, nem akartuk népünket sanyargatni, ezért megint meg akarnak fojtani.

Ránk küldik a hitelminősitőket. A nyomorultak,... és még nem is ismerik az itteni gazdaság állapotát és minősitenek..., nekik nem tetszik Orbán szabadságharcos politikája. Tudom -tudjuk szél ellen nem lehet pisálni. De akkor hagyjuk hogy diktáljanak örökké nekünk...?

Tünj a francba Moodis !!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rikkancspaszto.blog.hu/api/trackback/id/tr803424119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kecas 2012.01.04. 13:49:09

Rossz lóra tettél, magyarul téged is megetettek, pásztóiul, amit te mondsz az nem más, mint parasztvakítás , mert Te is tudod, hogy aki a pénzt adja az a gazda. Minden 100 forintból a kapott pénz 1 ezrelékét adjuk az uniónak. Akkor mit ugrál a gazdád ? Aki le van szva az ne nagyon ugráljon. De egyébként OV olyan,mint az a bizonyos cigány lova aki neki megy a falnak, de nem azért mert bátor, hanem azért mert VAK. Lacikám, Te is az vagy.

kecas 2012.02.12. 09:42:06

Elmondok egy "sztorit". Anno mikor népszavazásról volt szó, hogy UNIÓ és NATÓ, akkor előtte sokat hezitáltam, de mikor a rendszert váltás után sokan kezdtek ügyeskedésekkel vagyonosodni, de emlithetném a visszaélésket és az elvtelen privatizációt, akkor meggyőztem magam, hogy kell valaki, akik ezeknek a hazaárulóknak a körmére néz. Igy döntöttem az UNIÓ mellett. Mikor pedig idővel kezdtem látni azt, hogy sógor,koma, "sorstárs",56-os kárvallott kezébe kerülnek olyan tálcák, mint a nemzetvédelem, hadsereg stb. és maradt talán müködő 2 azaza kettő darab tankunk akkor azt mondtam, hogy itthon még saját magunkat sem tudnánk megvédeni, nemhogy külső ellenséget. Igy szavaztam a NATo-ra is. Ma már látom, hogy azok akik akkor annyira szorgalmazák az Európához tartozást, hogy annak fejében csontvázára épitették le hazánkat kisült, hogy az ellenség ismét nyugatról támad. A különbség az, hogy a seggünk csupasszá vált és markunkat tartanánk, de senki ne szóljon bele, hogy a KÖZ pénzt, hogyan szórják szét. Akkora lett egyesek arca és nem tudom mi okunk van rá , hogy szaros ronggyal sem tudnák feltörölni és az sem baj,hogy a 1,5 millós fideszes szavazó kormánya koldussá teszi Magyarországot, de akkor sem enged, mert nekünk senki ne dumáljon. Én pl és mellettem legalább 7 millió magyar nem hatalmazta fel Orbánt arra, hogy szájkaratéval eljátssza az ország becsületét. Ezt tőlem sokkal de sokkal okosabb és nagyra becsültebb emberek elmondták, de az okostojások továbbra is játszák a parasztvakítást. Véleményem szerint ez kevés lesz 2014-re és ugyan arra a sorsra fog jutni, mint a többi rendszerváltó párt. Feledhetővé teszi magát, de bekerülnek negatív előjelzéssel a történelemkönyvben . Egy kis szépséghiba lesz, mert eredményeik mellett zéró lesz. Szakzsargonban pedig kókler firkászok. Hát én és még rettentő sokan így látjuk, de még olyanok is egyetértenek velem, akik rájuk szavaztak.

kecas 2012.02.12. 09:45:35

Egyébként van egy írtó egyszerű megoldás. Ki kell lépni az UNIÓ-bol és kész. Onnantól kezdve nincs aki beleszóljon. Hajrá Magyoroszág hajrá magyarok.
süti beállítások módosítása