HTML

Rikkancs blog

Ami a Rikkancs kereskedelmi lapokba nem fér bele helyszűke miatt az itt meglesz. Háttérsztorik a városainkból, a hirdetések háttere, olvasóink sztorijai,palóc dolgok, vélemények, fotók palóciából.

Friss topikok

Linkblog

Más cuccával a csalánt verik...

2011.02.11. 11:32 Rikkancs_Drucking

A Rikkancs keskedelmi lapba sok érdekeset tudnék irni, de oda nem fér el csak néha. Ezért találtuk ki hogy egy blogrovatban értékeljük szűkebb pátriánk mindennapjait. Itt hivom fel a figyelmet hogy semilyen más bloghoz sem nekem sem munkatársaimnak nincs közünk. Ha ugy tűnik, - akkor csak ránk hivatkoztak, a rikkancsra, valószinűleg mögénk bújtak.

Ha bármi gondunk bajunk van azt mi leirjuk nem kérünk kétes népszerűséget senkitől. A helyi politikusaink csatározásába nem avatkozunk be, de teret adunk megnyilvánulásaiknak, természetesen hirdetési áron. De ne verjéka csalánt velünk, nem vagyunk  "cucc" ! 

Óriási a félelem a városban. A kereskedők attól tartanak hogy még egy nagy multi beteszi ide a lábát, ez pedig az ő tönkremenetelük. Nem is kell, ne jöjjön ide a Tesco. A sok buta ember majd nyavalyog nekem hogy miért nem pártolom a fenti céget? Hát azért nem,  mert lehetelenné teszi a helyi kereskedelmi vállalkozásokat, kevesebb adót fizet mint a kifizetett munkanélküli segély.

Magyar árut kell venni mindnyájunknak magyar és helyi üzletben, ezzel jutunk előre. Nézzék meg a francia parasztembert, a francia terméket részsiti előnyben mégha drágább is picit. Igy kell nekünk is tennünk. Csak magyar árut vegyünk.

Ha egy picit drágább is a magyar termék, a mi hazánk embereinek adunk munkát és ráadásul a magyar termék kiváló.   Hajrá Magyarok .

                                                                 L.M.

1 komment

Címkék: magyar áru van csalánverés szánk

A bejegyzés trackback címe:

https://rikkancspaszto.blog.hu/api/trackback/id/tr462653501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kecas 2011.06.22. 16:10:33

Talán a francia, lengyel, angol, cseh és sorolhatnám tovább azokat a termelőket akik termékeit hazájukba jobban értékesítik,mint nálunk nem- É azért van,mert a támogatásuk is másként történik meg. Megjegyezni kívánom,hogy épp a napokban olvastam "valahol", hogy az itthoni termelők túl sokat kérnek termékeikért, mint amennyiben kerül. Elmondanám, hogy anyagiak miatt senki sem ellensége pénztárcájának és ha a mi termelőink nem engednek az árból, akkor elfogyasztják a saját terméseiket.
süti beállítások módosítása