HTML

Rikkancs blog

Ami a Rikkancs kereskedelmi lapokba nem fér bele helyszűke miatt az itt meglesz. Háttérsztorik a városainkból, a hirdetések háttere, olvasóink sztorijai,palóc dolgok, vélemények, fotók palóciából.

Friss topikok

Linkblog

SZÉLL terv kell !

2011.03.05. 06:44 Rikkancs_Drucking

Széll Kálmán terv sajnos kell...

 

 Sok beszélgetést hallok utcán,boltban és az emberek nem értik a Széll terv lényegét. Persze csak azok nem értik akik nem olvassák el teljesen, vagy nem nézik végig az indoklást. Egyesével minden pontja jó, és teljesen megérthető.

Csak dobálózva a pontok közül: 

-A fegyveres erők kedvezményes nyugdijbavonulását megszüntetik. Sajnos a mai állam és  a dolgozó emberek nem tudják vállalni a  45 évesen nyugdijba vonuló emberek nyugdijait.  

- A kamuból rokkantnyugdijassá vált emberektől el kell venni igenis a nyugdijat, vagy  reálisra   kell csökkenteni. 

- 15 éves korig kötelező az iskola. Igen ,aki akar és jól tanul mehet tovább, de aki csak a      családipótlék miatt huzza az általános iskolát 18 évig, az nem érdemel közösségi     támogatást!!

- Sajnos nincs a tervben de a nyugdij mellett dolgozóktól bizonyos összeg felett-  elvenném vagy csökkenteném a nyugdijat.

Az ország bajban van. Most mindegy ki csinálta az adósságot de takarékoskodni kell. Hiszen ha kevesebb lesz az állam adóssága egyből jobban fogunk élni. Ehhez kell az emberek önkritikája, belátása, és egymást se hagyjuk csalni, mert visszaüt. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rikkancspaszto.blog.hu/api/trackback/id/tr542711782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kecas 2011.06.08. 15:27:28

Feltétlen belevenném azt is, hogy attól a VÁLLALKOZÓTÓL, aki becsapja az államot örökre elvenném a vállalkozását és az összes eddig szerzett javait még a gyerekeknek szétszórtat is.

masnispack 2011.06.14. 18:44:28

Nem szabad becsapni az államot, hiszen akkor népünket csapjuk be! Jogtalan segélyek nyugdijak felvételével is az államot csapjuk be. És a polgártársainkat. Mindenkinek nagyon rossz most, a kisvállalkozóknak is, de meg kell értenünk hogy mindenkinek áldozatot kell hozni.
süti beállítások módosítása