HTML

Rikkancs blog

Ami a Rikkancs kereskedelmi lapokba nem fér bele helyszűke miatt az itt meglesz. Háttérsztorik a városainkból, a hirdetések háttere, olvasóink sztorijai,palóc dolgok, vélemények, fotók palóciából.

Friss topikok

Linkblog

Az EU diktátumai

2011.02.18. 09:13 Rikkancs_Drucking

 Az Eu ballib szárnya félti a demokráciát. Közben most szüntettek meg 4 pontot az EU nyomására a magyar médiatörvényben. Mi lehetett ott? Mivel zsarolták meg az egyébként határozott és a demokráciáért elkötelezett Orbánékat?  Az EU e ponton elöttem lejáratta magát. Beleszól a kisnemzetek belügyeibe. Pláne a magyarba.  Benes dekrétum a cseheknél,- nem szól bele. Nyelvtörvény szlovákia ,- nem szól bele. 2/3 -os a magyar kormány , --állandóan minket oktat. Kezd elegünk lenni  EU.

A Médiatörvényből egyébként kivetették/ az EU-sok/ azt a passzust amelyben büntetendők magánszemélyek(Orbán) és nagyobb közösségek gyűlölete és lealázása/ magyarok/. Ezentúl is tilos szidni a cigányokat, zsidókat, de minket magyarokat lehet. Köszönjük EU !!Köszi MSZP

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rikkancspaszto.blog.hu/api/trackback/id/tr772669797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása